Label51 Wandlamp Cas Metal ø13cm

49,00
In bestelling (verwacht: 14-05-2021)
Wandlamp Cas van LABEL51 is een stoere lamp met retro accenten. De metalen korf en robuuste bouten zorgen voor een extra stoere touch en geven wandlamp Cas een industrieel karakter.

Cas, uitgevoerd in de kleur burned steel heeft een ronde, metalen kap en is voorzien van fijne retro rondingen naar de wandplaat toe. Het draaimechanisme op de arm van de lamp zorgt ervoor dat de lamp zich naar links en naar rechts kan bewegen en kan worden vastgezet. De prachtig gedetailleerde draaiknoppen geven de mogelijkheid om de lampenkap naar boven en naar beneden te stellen. De robuuste wandplaat is voorzien van een schakelaar om zo de lamp aan en uit te zetten, wat zorgt voor extra gemak. Wanneer de wandlamp niet direct kan worden aangesloten op een schakelaar, is het mogelijk een aansluitsnoer aan te sluiten op de wandlamp. Tenslotte is Cas in het bezit van een metalen korf wat zorgt voor de finishing touch!

Wandlamp Cas is een industriële wandlamp met een retro accent en is uitermate geschikt voor woon- en hotelkamers maar kan ook zeker voor sfeer zorgen in restaurants.

Inclusief LED lamp
LED verlichting is energiezuinig
Cas is er in verschillende varianten
Artikelnummer MT-2197
LxBxH 25x14x17cm
Kleur Grijs
Materiaal Metaal
Merk Label51

Schrijf je eigen review

Je plaatst een review over: Label51 Wandlamp Cas Metal ø13cm Hoe waardeer je dit product?:
Productprijs
Bestelling
Kwaliteit