Urban tv-meubels

Serie Urban Tv-meubels by Giga Meubel

In bijna ieder huishouden staat wel een televisie. Een tv-kast dient als ondersteuning voor de televisie, maar ook als opbergkast voor jouw media-apparatuur. Een tv-meubel met een industriële en dus Urban look kan een echte eyecatcher zijn in jouw interieur. Wij hebben in ons assortiment veel tv-meubels in verschillende stijlen. Ben je op zoek naar een tv-meubel met laden of een tv-meubel met klapdeuren? Wij hebben het tv-meubel waar jij naar op zoek bent in ons assortiment! 

Als je aan Urban denkt komt ook gelijk Retro in je gedachte. Niet waar? Deze twee stijlen lijken erg veel op elkaar. Het interieur is van de jaren 80 nagemaakt met de moderne en industriële stijlen van nu. Héél erg hip en staat bij ons zeker in de favorieten! De smaak te pakken? Neem eens een kijkje bij onze Serie Urban

Serie Urban online bestellen bij Giga Meubel

Heb je het perfecte tv-meubel in de Urban stijl voor in jou interieur gevonden? Bestel deze tv-meubel in de Urban serie dan nu direct online bij Gigameubel.nl! Het item wordt gratis bij jou thuisbezorgd. Wil je de meubels het liefst eerst nog even in het echt zien? Kom deze dan bekijken in onze showrooms in Soest of Wommelgem.