Houten kasten woonkamer

Bij Giga Meubel vind je een uitgebreide collectie houten kasten in verschillende stijlen, maten en kleuren. Of je nu op zoek bent naar een boekenkast, dressoir, vitrinekast of TV-meubel, wij hebben het allemaal. 

Lees meer

Resultaten Producten 73-96 van 156

per pagina

Resultaten Producten 73-96 van 156

per pagina

Houten kasten voor jouw woonkamer

Bij Giga Meubel vind je een uitgebreide collectie houten kasten in verschillende stijlen, maten en kleuren. Of je nu op zoek bent naar een boekenkast, dressoir, vitrinekast of TV-meubel, wij hebben het allemaal. Onze houten kasten zijn niet alleen praktisch en stijlvol, maar ook duurzaam en betaalbaar.

Hoge kwaliteit en duurzaamheid

Bij Giga Meubel zijn we trots op onze collectie houten kasten. Al onze woonkamer kasten zijn gemaakt van hoogwaardig, duurzaam hout, zoals eikenhout, teakhout en mangohout, en zorgvuldig vervaardigd om langdurige functionaliteit en esthetiek te bieden. Of je nu zoekt naar een kast met schuifdeuren, een open boekenkast of een dressoir met lades, je kunt erop vertrouwen dat je een kast van de hoogste kwaliteit krijgt die jarenlang meegaat.

Stijlvolle designs voor elk interieur

Onze houten kasten woonkamer zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, van modern tot landelijk en industrieel. Zo hebben we bijvoorbeeld een strakke en moderne designkast van acaciahout en een robuuste en stoere kast van gerecycled hout en staal. Of je nu een klassieke boekenkast zoekt of een eigentijdse TV-meubel, bij Giga Meubel vind je altijd iets dat past bij jouw persoonlijke stijl. Onze kasten zijn bovendien verkrijgbaar in diverse kleuren en afwerkingen, waardoor je ze eenvoudig kunt combineren met andere meubels en accessoires in je woonkamer.

Houten kasten woonkamer online bestellen bij Giga Meubel

Vaak wil je als klant de houten kasten met eigen ogen zien en dat is geen probleem. Giga Meubel heeft een showroom in Soest waar je al onze producten ook zelf kunt zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot je beschikking om je te helpen met de keuze van de juiste producten. Neem contact met ons op als je direct vragen hebt over onze houten kasten woonkamer of andere producten door te bellen naar één van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 303 49 85.

Kies je filter