Wandlampen Woonkamer

Wandlampen in de woonkamer zijn niet alleen functioneel, maar voegen ook sfeer toe. Met een wandlamp kun je je favoriete hoek, meubelstuk of accessoire letterlijk in de spotlight zetten. In ons assortiment hebben we ook woonkamer wandlampen die over de bank of eettafel kunnen hangen en zorgen voor sfeervolle verlichting. 

Lees meer

Resultaten Producten 121-144 van 222

per pagina

Resultaten Producten 121-144 van 222

per pagina

Wandlampen woonkamer

Wandlampen in de woonkamer zijn niet alleen functioneel, maar voegen ook sfeer toe. Met een wandlamp kun je je favoriete hoek, meubelstuk of accessoire letterlijk in de spotlight zetten. In ons assortiment hebben we ook woonkamer wandlampen die over de bank of eettafel kunnen hangen en zorgen voor sfeervolle verlichting. Wij hebben onder andere woonkamer wandlampen van SteinHauer, House Doctor en Dutchbone. Combineer je wandlamp met onze andere woonkamer lampen voor de perfecte verlichting in de woonkamer. 

Flexibele wandlampen woonkamer

Omdat de woonkamer wandlamp vast zit aan de muur is het item niet zo makkelijk te verplaatsen als een vloerlamp of tafellamp. Bij Giga Meubel is dit geen probleem. Wandlampen woonkamer met een beweegbaar frame zorgen ervoor dat je de lamp kunt draaien en dat hij altijd in de goede richting kan schijnen. Voor deze flexibele woonkamer wandlampen kan je goed terecht bij Zuiver

Sfeerverlichting

Wandverlichting is ideaal voor het creëren van een sfeervol interieur. Door gebruik te maken van een dimmer maak je de wandlampen dimbaar, hiermee kun je met de muurlamp precies de juiste sfeer creëren. Daarnaast kun je de sfeer ook bepalen door de soort lamp die je gebruikt, kies bijvoorbeeld voor warm wit licht als je gaat voor sfeerverlichting of kies juist een blauwer licht als je de wandlamp gebruikt als functioneel licht. We snappen dat een mooie wandlamp er voor iedereen anders uit ziet, daarom hebben we een ruime collectie wandlampen in verschillende stijlen zodat er voor ieder interieur en elke woonstijl een mooie wandlamp tussenzit. Kies bijvoorbeeld voor een moderne wandlamp of ga voor een wandlamp met een natuurlijke look, afhankelijk van je interieurwensen. Naast functioneel, is een wandlamp ook een mooie decoratie voor aan de muur of wand. 

Wandlampen woonkamer online bestellen bij Giga Meubel

Wanneer je je favoriete wandlamp woonkamer naar wens heeft gevonden, bestel je deze gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van gratis bezorgkosten bij een bestelling van € 100,- of meer! Wil je graag meer informatie over onze woonkamer wandlampen of ben je benieuwd naar onze overige lampen, meubels en woonaccessoires? Neem dan een kijkje in onze showroom of neem contact met ons op via info@gigameubel.nl.

Kies je filter