Hotel Chique meubels

Resultaten Producten 25-48 van 1637

per pagina

Resultaten Producten 25-48 van 1637

per pagina

Hotel Chique

Ook jij bent vast wel eens in een hotel geweest waar je je ogen uitkeek. Vaak is alles er warm, knus en luxueus ingericht, vandaar ook de naam ‘Hotel Chique’. De woonstijl is vrij nieuw, maar daardoor niet minder populair. Met een Hotel Chique interieur haal je de hotelsfeer gemakkelijk in huis. Bij Giga Meubel ben je hiervoor zeker aan het juiste adres! 

De kleuren van een Hotel Chique interieur

De kleuren die veel voorkomen in de woonstijl Hotel Chique zijn warm en tegelijkertijd opvallend. Denk bijvoorbeeld aan donkere kleuren als rood, groen, donkerblauw, okergeel of bordeaux. Voor de basis wordt vaak gekozen voor de kleuren zwart, beige, wit of grijs. Ook chique accenten van goud zorgen in deze woonstijl voor de juiste sfeer. Daarnaast is de term ‘ton sur ton’ belangrijk bij een Hotel Chic interieur. Dit betekent ‘tint op tint’ en houdt in dat je gebruik maakt van verschillende tinten van één bepaalde kleur. 

Materialen die onmisbaar zijn 

Er zijn een aantal materialen in een Hotel Chique interieur die onmisbaar zijn, waaronder luxe stoffen en meubels met strakke lijnen. Dit zijn onder andere velours en velvet stoffen, maar ook marmer speelt een grote rol. In bijvoorbeeld tafels is marmer iets wat je veel terugziet. Ook de juiste verlichting is een echte must in deze woonstijl. Naast donkere muurverf hoef je niet bang te zijn om te experimenteren met opvallend luxe behang met een gave print. Met de juiste styling, door stevig behang met kleuren te laten terugkomen in de rest van je interieur, kan het de ruimte een bijzonder luxe uitstraling geven. 

Hotel Chique meubels kopen bij Giga Meubel

Vaak wil je als klant de meubels voor een Hotel Chique huis met eigen ogen zien en dat is geen probleem! Giga Meubel heeft een showroom in Soest waar je onze producten ook zelf kunt zien. Of bestel deze gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van gratis bezorgkosten bij een bestelling van €100,- of meer! Wanneer je vragen hebt neem dan contact met ons op via info@gigameubel.nl.

Kies je filter