Japandi meubels

Ben je op zoek naar de mooiste meubels in de Japans Scandinavische woonstijl? Dan ben je bij Giga Meubel aan het juiste adres. Giga Meubel heeft een ruim assortiment in de Japandi woonstijl. Japandi draait om minimalisme en zuiverheid.

Lees meer

Resultaten Producten 97-120 van 736

per pagina

Resultaten Producten 97-120 van 736

per pagina

Japandi

Japandi is een stijl die is geïnspireerd op een combinatie van de Japanse woonstijl en de Scandinavische stijl. Iets wat overeenkomt tussen de twee verschillende landen. Ook licht kleurgebruik, de functionaliteit van meubels en de natuurlijke materialen en het gebruik van organische vormen zijn veelvoorkomend en terug te zien in de meubels.

De rotan Japandi meubels in lichte kleuren

Wat een Japandi interieur vooral typeert zijn de lichte kleuren en de natuurlijke materialen. Rotan meubels passen perfect in de Japandi inrichting. Ook houten meubels in lichte kleuren sluiten aan bij dit plaatje. Combineer verschillende natuurlijke materialen om zo het Japandi effect nog meer te creeëren. Bijvoorbeeld een mooie rotan kast met een licht houten salontafel met lichte banken. Zo ontstaan de mooiste Japandi interieurs.

Overal zacht kleurgebruik

Heb je moeite met het kiezen van de kleuren voor een Japandi interieur? Nergens voor nodig, alle lichte naturel kleuren passen in het Japandi interieur. Zelfs je donkere accessoires toevoegen aan het interieur, als het maar een functie heeft. Het hoort niet bij het Japandi interieur om je hele kamer vol te zetten met meubels en tierelantijntjes. Hou het eenvoudig en sla extravagante accessoires en meubels over. 

Japandi meubels bestellen bij Giga Meubel

Wanneer je een gaaf meubel of accessoire in de Japandi woonstijl naar wens hebt gevonden, bestel je deze gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van gratis bezorgkosten bij een bestelling van €100,- of meer! Wil je graag meer informatie over onze Japandi meubels of ben je benieuwd naar onze overige woonaccessoires, meubels of lampen? Neem dan een kijkje in onze showroom in Soest of neem contact met ons op via info@gigameubel.nl. 

Kies je filter