Scandinavische tafels

Scandinavische tafels

Een Scandinavisch interieur begint met zachte en rustige kleuren. Denk bijvoorbeeld aan wit en grijs dat vaak gecombineerd gaat met een pastelkleur. Babyblauw, licht groen en poeder roze. Ook zie je steeds vaker een licht gele pastelkleur in het interieur terug. De inspiratie van de Scandinavische stijl komt uit het Scandinavische landschap. Denk aan alle natuurlijke materialen zoals leer, hout, wol en linnen. Ook herken je de stijl door zijn slanke en dunne vormen terug in de meubels en accessoires. Benadruk natuurlijk licht en voeg meer lichtbronnen toe waar dat niet het geval is. Luchtig, zacht, gastvrij, open en warm. Dat is de reden waarom de Scandinavische stijl zo populair is. Bij Giga Meubel hebben we genoeg meubels en accessoires in deze stijl!

De juiste Scandinavische tafel uitzoeken

De eettafel is het middelpunt van elk huishouden, hier wordt alles besproken en zit je gezellig bij elkaar. De tafels zijn gemaakt van diverse materialen zoal teak, mango, hardhout, eiken, metaal, botenhout en marmer zodat er voor iedereen een oplossing is. In ons assortiment vind je ook buitentafels, zo kun je urenlang buiten eten, lezen of relaxen aan een toffe tafel.

Geen fan van de scandinavische stijl? Bekijk dan eens onze andere tafels

Scandinavische tafels online bestellen bij Giga Meubel

Wanneer je een gaaf meubel of accessoire in de Scandinavische stijl naar wens hebt gevonden, bestel je deze gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van gratis bezorgkosten bij een bestelling van €50,- of meer! Wil je graag meer informatie over onze artikelen of ben je benieuwd naar onze overige woonaccessoire, meubels of lampen? Neem dan een kijkje in een van onze showrooms of neem contact met ons op via info@gigameubel.nl.