Dutchbone eettafels

Dutchbone eettafels

De eettafels van Dutchbone zijn robuust, industrieel en retro. Het merk laat zich inspireren door alle landen op de wereld. De ontwerpsters ontdekten tijdens het reizen steeds weer nieuwe materialen en designs. De eettafels van Dutchbone passen in elk soort woonstijl. Of je nu in een appartement, rijtjeshuis, boerderij of woonboot woont, de eettafels van Dutchbone passen overal bij. Naast eettafels heeft Dutchbone ook een ruim assortiment verkrijgbaar aan accessoires en meubels zoals kasten en stoelen.

De plek waar je samenkomt

De eettafel is de plek waar je kinderen huiswerk maken, waar je rustig de krant leest en de plek waar je samenkomt om te eten. Het is daarom belangrijk dat je een goede fijne tafel hebt. Bij Giga Meubel ben je op het juiste adres als je op zoekt ben naar een eettafel. Dutchbone heeft stijlvolle eettafels van goede kwaliteit die passen in elk soort interieur. 

Je ideale eettafel

Dutchbone heeft eettafels in verschillende stijlen en kleuren. Kies je juist voor een sfeervolle houten tafel of past die tafel met het stoere stalen onderstel perfect in je interieur? Door het ruime assortiment is er altijd wel een eettafel die helemaal aansluit bij jouw interieur. Naast eettafels heeft Dutchbone ook salontafels en bijzettafel.

Bestel Dutchbone eettafel bij Giga Meubel

Heb jij je ideale eettafel gevonden? Bestel hem dan gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van onze laagste prijsgarantie en snelle levering. Bij een bestelling boven de 50,- word je bestelling helemaal gratig bezorgd. Nog vragen over het product? Neem dan contact met ons op via de mail of je kunt ons bellen op het telefoonnummer 035 - 897 60 32. Wij helpen je graag verder.