Marmeren salontafel

Marmer salontafel

Een salontafel is een ontzettend functioneel meubel in de woonkamer. Ondanks dat het vooral een functioneel meubel is, kan dit ook echt een eyecatcher zijn in het interieur. Wanneer je kiest voor een marmeren salontafel zal dit zorgen voor een zeer luxe en sfeervolle uitstraling. Giga Meubel heeft veel verschillende marmeren tafels in het assortiment in verschillende maten. Zo is er altijd een mooie marmeren salontafel die past in jouw interieur. Marmer is goed te combineren met verschillende woonstijlen.

Marmeren salontafels in verschillende kleuren

Giga Meubel biedt marmeren salontafels aan in verschillende kleuren. Wij hebben salontafels met een wit marmeren blad. Een wit tafelblad zal erg fris in het interieur staan. Een zwarte marmeren salontafel zal echt een eyecatcher zijn in de woonkamer. Of je nou kiest voor een witte of zwarte variant, jouw marmer is altijd uniek doordat het een natuurlijk product is. Onze marmeren tafels hebben een zwart onderstel wat zorgt voor een luxe en stoere uitstraling.

Marmeren salontafel in elke vorm en maat

Marmeren eettafels zijn er in veel verschillende vormen en maten. Zo hebben we veel ronde marmeren salontafels. Ronde vormen zorgen voor gezelligheid in het interieur. Heb je liever een rechthoekige of vierkante salontafel in je interieur? Deze hebben we ook in ons assortiment. Het is leuk om verschillende salontafels te combineren. Kies bijvoorbeeld voor een witte en een zwarte marmeren tafelblad of salontafels in verschillende vormen. Dit zal zorgen voor een speels effect in de woonkamer.

Marmeren salontafel online bestellen

Heb je een marmeren salontafel naar wens gevonden? Bestel deze dan snel online in onze webshop. Geniet van gratis verzending bij een bestelling van €50,- of meer. Wil je meer informatie over onze salontafels? Neem dan eens een kijkje in een van onze showrooms of neem contact met ons op via info@gigameubel.nl.