Rechthoekige hocker

Resultaten 2 producten

per pagina

Resultaten 2 producten

per pagina

Rechthoekige hockers 

Een voetensteun, salontafel of verlengstuk van jouw bank: een hocker is alles in één. Rechthoekige hockers passen door hun vorm in elke ruimte. De mooiste rechthoekige hockers vind je bij Giga Meubel. Van industrieel tot klassiek, wij verkopen ze in alle stijlen. 

 

Voordelen van een rechthoekige hocker 

Een hocker kan veel toevoegen aan jouw interieur en is compact en makkelijk te verplaatsen. Hierdoor kan je spelen met je interieur als je het zat bent. Je kan de hocker gebruiken als voetenbankje, maar ook als een extra bijzettafel. Heeft een rechthoekige hocker toch niet jouw voorkeur? Bekijk dan eens de rest van onze hockers en kies de hocker die het beste bij jouw interieur past! 

 

Rechthoekige hockers in verschillende stijlen 

We hebben rechthoekige hockers in verschillende soorten en maten. Je kan kiezen voor een hocker met of zonder pootjes. Wil je dat de hocker echt een eyecatcher is dan kan je kiezen voor een hocker met print, zoals onze BePure Hocker. Hou je het liever rustig, dan kan je een effen kleur kiezen. We hebben hockers in verschillende materialen zoals, velvet, katoen, stof en leer. 

 

Rechthoekige hockers kopen bij Giga Meubel 

Wanneer je jouw perfecte rechthoekige  hocker(s) hebt gevonden, kun je deze eenvoudig online bestellen op onze webshop. Is jouw bestelling €100,- of meer? Dan profiteer je van gratis verzendkosten. Wil je liever de hocker eerst in het echt zien? Kom gerust langs in onze winkel in Soest. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen jou graag. 

 

Kies je filter