HKliving

HKliving 

HKliving is een Nederlands merk, opgericht in 2009. De Nederlandse kijk op ontwerpen vertaalt zich in de puurheid en originaliteit van de items die zij ontwikkelen. In korte tijd zijn de producten van HK living verspreidt over de hele wereld, met verkooppunten in meer dan 35 landen. Global living! De belangrijkste focus van HK Living is het upgraden van de collectie in trendy kleuren en aan de collectie een eigentijdse draai te geven. 

Mix & Match 

Giga Meubel biedt je een uitgebreide collectie van het merk HKliving. Van verlichting tot lockerkasten en nachtkastjes. Van vloerkleden tot woonaccessoires. De industriële hanglampen van HKliving zijn razend populair, op onze website vindt je de industriële scheepslampen en nog veel meer te gekke lampen die leuk te combineren zijn met de Scandinavische stijl van HKliving. De hippe kussens, vloerkleden en plaids vallen ook erg goed in de smaak. HKliving is vooral bijzonder door de eigentijdse, Scandinavische en originele stijl. Van broodplank tot keramieken vaas, de collectie van HKliving is erg breed en voorziet ook ieder interieur van een eigentijds tintje. Kies & mix de items en de kleuren die je interieur blij maken! 

HKliving online bestellen bij Giga Meubel

Bij Giga Meubel bestel je de producten van HKliving gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van onze snelle levertijd en scherpe prijzen. Bij besteding vanaf 50,- bezorgen wij uw bestelling helemaal gratis.