Trends & InspiratieAdvies 14 april 2023

6x de leukste cadeaus voor Moederdag

Door A photo of Giga Meubel Giga Meubel  van Giga Meubel

Moederdag komt er weer aan en dat betekent dat het tijd is om onze moeders in het zonnetje te zetten en te bedanken voor alles wat ze voor ons hebben gedaan. Een mooi cadeau is een van de beste manieren om onze waardering te tonen en onze moeders te laten zien hoeveel we van ze houden. Maar wat geef je cadeau aan iemand die alles al lijkt te hebben? In deze blog delen we 7x de leukste cadeaus voor moederdag die zeker weten in de smaak zullen vallen. Van stijlvolle accessoires tot gezellige woondecoratie, er is voor elk type moeder wel iets te vinden bij Giga Meubel. Lees snel verder en laat je inspireren voor het perfecte moederdagcadeau!

1. Een mooie bos bloemen, maar dan anders

Bij Giga Meubel zijn we dol op originele cadeaus die een blijvende indruk achterlaten. Een bos bloemen is altijd een klassiek en stijlvol cadeau, maar waarom zou je niet gaan voor een kunstbloem die net zo prachtig is als de echte variant? Onze collectie kunstbloemen bevat enkele echte juweeltjes, zoals een mooie roze bloem van PTMD (verkrijgbaar in onze winkel in Soest) of deze unieke Rattan bloem van Must Living. Deze bloemen zijn niet alleen schitterend om te zien, maar gaan ook nog eens een leven lang mee. Een cadeau dat niet snel vergeten zal worden en altijd voor een glimlach zal zorgen bij de ontvanger. Met een kunstbloem van Giga Meubel maak je van Moederdag een bijzondere dag om nooit te vergeten!

2. Het perfecte duo: combineer bloemen met een stijlvolle vaas

Een bos bloemen is natuurlijk al een prachtig cadeau op zichzelf, maar in combinatie met een mooie vaas wordt het nog specialer. Bij Giga Meubel hebben we een uitgebreide collectie aan stijlvolle vazen die gegarandeerd de perfecte aanvulling zijn op elk interieur. Wat dacht je bijvoorbeeld van de tulpenvaas van Zuiver, die de bloemen nog beter laat uitkomen door zijn unieke vormgeving? Deze vaas is gemaakt van keramiek en heeft een moderne uitstraling die goed past in een eigentijds interieur. Een vaas van Giga Meubel is niet alleen een mooi geschenk, maar ook een praktisch cadeau waar je moeder nog lang plezier van zal hebben.

3. Persoonlijk en stijlvol: een fotolijst als tijdloos Moederdag cadeau

Een fotolijst is altijd een persoonlijk en dierbaar cadeau om te geven. Of het nu gaat om een foto van jou en je dierbaren, of een mooie herinnering aan een bijzondere gebeurtenis, een fotolijst maakt het extra bijzonder. Zo hebben we bijvoorbeeld de trendy fotolijst met droogbloemen van BePureHome. Deze lijst is een decoratief item op zichzelf en zorgt voor een unieke en sfeervolle uitstraling die goed past in een eigentijds interieur. Een fotolijst is niet alleen een mooi cadeau om te geven, maar ook een blijvende herinnering aan een bijzonder moment.

4. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, mama is de mooiste van het land

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, welke is de mooiste van het land? Geen twijfel mogelijk, deze spiegel van House Nordic is het antwoord. Met zijn organische vormen en moderne uitstraling, zal deze spiegel ongetwijfeld een glimlach op het gezicht van je moeder toveren. En niet alleen dat, deze spiegel kan ook een fantastische aanvulling zijn op haar interieur. Of ze nu een strakke, minimalistische stijl heeft of een bohemian inrichting, deze spiegel past er perfect bij. Geef haar het perfecte cadeau voor Moederdag en laat haar stralen met deze prachtige spiegel. En wie weet, misschien zal ze zelfs zo onder de indruk zijn dat ze er nog jarenlang naar blijft kijken!

5. Proost op mama

Een heerlijk glaasje wijn kan natuurlijk niet ontbreken bij een gezellige avond thuis. En wat is er nu mooier dan een stijlvol wijnrek om je favoriete flessen in op te bergen? Dit zwarte wijnrek is niet alleen functioneel, maar ook nog eens een prachtig decoratiestuk. Het wijnrek is gemaakt van mangohout en biedt plaats aan maar liefst 12 flessen. Door de strakke vormgeving past het wijnrek in vrijwel elk interieur. Een perfect cadeau voor moeders die houden van gezelligheid en een goed glas wijn.

6. Verras je moeder met een prachtig HKliving serviespakket

In onze showroom in Soest hebben we speciaal voor moederdag HKliving serviespakketten. De HKliving serviespakketten zijn een geweldige optie voor iedereen die op zoek is naar een gemakkelijke en stijlvolle manier om hun moeder te verrassen op Moederdag. HKliving staat bekend om hun unieke en hippe serviescollecties die zijn geïnspireerd op reizen en verschillende culturen. Het servies is niet alleen functioneel, maar ook een echte eyecatcher op de eettafel. Van vrolijke kleuren en opvallende prints tot meer ingetogen ontwerpen, er is voor elk wat wils. Het is dan ook geen verrassing dat HKliving servies inmiddels geliefd is bij veel interieurliefhebbers en foodies. Met de pakketten is het mogelijk om in een keer een mooi cadeau te geven, zonder dat je zelf allemaal items bij elkaar hoeft te zoeken. Het is de perfecte oplossing voor mensen die last minute nog een cadeau nodig hebben of voor degenen die simpelweg niet kunnen kiezen uit alle mooie items van HKliving.



Ben je na het lezen van deze blog geïnspireerd geraakt door de leukste cadeaus voor Moederdag of wil je graag persoonlijk advies over een moederdagcadeau? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom in Soest. Onze interieurspecialisten staan voor je klaar en kunnen je deskundig advies geven. Graag tot snel!



Deel dit artikel

Laatste meubel trends, inspiratie & tips!