Trends & InspiratieEetkamer inspiratie 23 mei 2022

Eetkamerstoelen in verschillende kleuren combineren

Door A photo of Giga Meubel Giga Meubel  van Giga Meubel

Eetkamerstoelen in verschillende kleuren combineren 

Vaak kiezen mensen voor één bepaalde eetkamerstoel voor aan de tafel. Maar het is ook heel goed mogelijk over verschillende eetkamerstoelen te combineren. Het wordt namelijk ook steeds populairder om verschillende stoelen aan de eettafel te schuiven. Het is natuurlijk ook moeilijk om te kiezen, dus waarom niet voor meerdere soorten gaan? Dit geeft ook een speelse twist aan je interieur. 

Tips voor een samenhangend geheel 

Het is belangrijk dat het uiteindelijke plaatje wel een samenhangend geheel vormt. We hebben daarom een paar tips voor je, zodat het geen rommeltje wordt. 

  1. Denk goed na over het gebruik van kleuren 

Welke kleuren wil je terug laten komen in je eethoek? Wil je allemaal verschillende stoelen in één kleur? Of wil je juist dezelfde stoel in verschillende kleuren? Het kan ook nog dat je materialen en kleuren wilt mixen. Dit is wel erg gewaagd!

  1. Kies voor stoelen met verschillende type vormen. Denk bijvoorbeeld aan open en dichte stoelen. Een hoge of een lage rugleuning. Wel of geen armleuning bij je stoel. Heb je dat besloten dan kan je kiezen welke kleuren je wilt gebruiken. 
  2. Mix verschillende materialen. Verschillende materialen hebben ook verschillende kleuren. Dit is ideaal als je niet echt van felle kleuren houdt, maar toch wel verschil in kleur wilt hebben. Verschillende materialen zorgen namelijk ook voor mooie contrasten. 
  3. Je kan kiezen voor een eye-catcher aan de eettafel. Dit zorgt voor een contrast maar maakt het niet te druk. Zo heb je toch niet allemaal dezelfde stoelen aan de eettafel. 

Eetkamerstoelen kopen bij Giga Meubel

Bij Giga Meubel kan je terecht voor eetkamerstoelen in verschillende vormen, kleuren en maten. We hebben een ruim assortiment en daarmee voor ieder wat wils. Neem een kijkje op de website en bekijk onder andere de eetkamerstoelen van stof, velvet en polyester.

 

Deel dit artikel

Laatste meubel trends, inspiratie & tips!