Trends & InspiratieWoonkamer inspiratieEetkamer inspiratieSlaapkamer inspiratie 17 mei 2022

Vensterbank decoreren

Door A photo of Giga Meubel Giga Meubel  van Giga Meubel

Zonder decoratie is een vensterbank erg kaal en saai. Daarnaast heb je ook veel inkijk zonder decoratie. Het is daarom leuk om je vensterbank te decoreren. Maar met wat decoreer je je vensterbank? Er zijn verschillende manieren op je vensterbank op te leuken. Daarom bespreken we hieronder een aantal mogelijkheden om jouw vensterbank  te decoreren. 

Vazen of planten 

Mooie vazen of planten zijn ideaal voor op de vensterbank. Dit geeft meteen ook meer sfeer aan je interieur en zorgt voor minder inkijk. Je kan meerdere vazen of planten combineren. Zorg er wel voor dat je planten kiest die tegen de zon kunnen. Ze staan immers een groot gedeelte van de dag in de zon. 

Lampen

Lampen zijn natuurlijk ook altijd een goed idee op de vensterbank. Ga bijvoorbeeld voor een tafellamp of een windlicht. Ook dit zorgt ervoor dat je minder inkijk hebt. Je kan ook kiezen voor een set leuke kandelaars. Er zijn diverse hoogtes en afmetingen beschikbaar. Dus er is keuze genoeg. 

Kunst/Ornamenten

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om je vensterbank op te leuken met kunst of met ornamenten. Denk aan beeldjes of ornamenten op een voet. Hiermee creëer je tegelijkertijd ook meer persoonlijkheid in je interieur. Je hebt accessoires in verschillende vormen, kleuren en materialen. Zo kan je kiezen voor hout, glas of staal. Voor elke woonstijl valt er wel een kunstwerk te vinden. 

Vensterbank decoratie kopen bij Giga Meubel

Ook bij Giga Meubel hebben we genoeg decoratie om je vensterbank mee op te fleuren. Neem een kijkje op de website bij onze woondecoratie en leef je uit. Van lampen tot vazen, voor ieder wat wils!

 

Deel dit artikel

Laatste meubel trends, inspiratie & tips!