Trends & InspiratieWoonkamer inspiratieEetkamer inspiratieSlaapkamer inspiratie 1 maart 2022

Welke kleuren combineren goed met grijs? 

Door A photo of Giga Meubel Giga Meubel  van Giga Meubel

Grijs is een populaire kleur, die vaak wordt gebruikt in het interieur. Het is één van de meest gekozen muurkleuren voor in huis. Grijs is een tijdloze kleur en daarmee ook een veilige keuze. Bij grijs denk je al snel aan saai en grauw. Maar dit is zeker niet het geval. Je kan grijs vrijwel met elke andere kleur combineren. Grijs heb je in heel veel verschillende tinten. Deze zijn ook weer goed met elkaar te combineren. Grijs is dus een ideale basiskleur voor in het interieur. Je ziet grijs vaak terug in moderne en industriële interieurs. 

Deze kleuren passen goed bij grijs 

Grijs staat mooi met veel kleuren. Een populaire combinatie is grijs met beige. Deze combinatie straalt rust uit en het is een neutrale keuze. Maar tegelijkertijd zorgt het voor een warme combinatie in je interieur. De combinatie zwart en grijs is natuurlijk ook erg populair. Dit geeft een industriële en stoere look. Zwart en grijs zie je vaak terug in moderne interieurs. Daarnaast is het ook mooi om grijs te combineren met fellere kleuren. Denk bijvoorbeeld aan geel, groen of blauw. 

50 shades of grey

Er bestaan heel veel verschillende tinten grijs. Het is ook mogelijk om deze tinten met elkaar te combineren in het interieur. Zo speel je met kleur, maar is het tegelijkertijd ook één geheel. Denk bijvoorbeeld aan een antraciete bank met daarop lichtgrijze kussens. Door het gebruik van verschillende tinten grijs is het goed mogelijk om warmte te en gezelligheid te creëren ook al zou je dit misschien niet meteen verwachten. Belangrijk is daarbij om ook te kijken naar materiaalgebruik. 

Grijze meubels bestellen bij Giga Meubel

Natuurlijk hebben we bij Giga Meubel genoeg grijze meubels die je mooi kan combineren en stylen in jouw interieur. Neem een kijkje op onze website en bekijk bijvoorbeeld onze grijze banken of grijze stoelen.

Deel dit artikel

Laatste meubel trends, inspiratie & tips!