Trends & InspiratieWoonkamer inspiratie 15 februari 2022

Nude in je interieur

Door A photo of Giga Meubel Giga Meubel  van Giga Meubel

Nude is hot! Als je je graag bezig houdt met interieurtrends is het je vast niet ontgaan, nude in je interieur. Maar wat is nude nou precies? En hoe kun je het stylen in je interieur? Wij helpen je graag op weg.

Nude? Wat is dat ook alweer?

Als we het over nude hebben, hebben we het niet per sé over één kleur. Er valt namelijk een scala aan kleuren onder de term nude. Hierbij kun je denken aan een range van poeder roze tot camel bruin. Nude is een warme, neutrale tint die een mooie basis legt voor je interieur. De kleur nude straalt rust en kalmte uit. Ben je net als wij ook helemaal fan van de nude trend? Lees snel verder om erachter te komen hoe je nude mooi kunt stylen in je interieur.

Nude stylen in je interieur

Omdat nude een neutrale kleur is kun je hem met veel andere kleuren combineren. Zo kun je er voor kiezen om je interieur volledig met het nude pallet te stylen, of deze te combineren met witte tinten voor een zachte, vrouwelijke look. Maar je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van complementaire kleuren. Complementaire kleuren zijn kleuren die precies tegenover elkaar staan, voor nude zijn dit blauwe en groene tinten. Daarnaast kun je ervoor kiezen om je nude interieur een stoere touch te geven, door het te combineren met zwart.

Nude accessoires

Als je fan bent van de nude trend, maar niet meteen je hele interieur om wil gooien, zijn nude accessoires the way to go! Hierbij kun je denken aan een nude vaas, bijvoorbeeld HKliving Vaas Keramiek Rond Zand. Of je kunt denken aan nude kussens, bijvoorbeeld Moi Mili Ginkgo Kussen 66x54cm Dark Beige. Zo voeg je subtiel de prachtige nude tinten toe in je interieur.

Handige zoektermen voor nude artikelen

Als je op onze website op zoek bent naar mooie nude artikelen, is het misschien handig om te weten waar je moet zoeken, wij helpen je natuurlijk graag een handje. Handige zoektermen om je perfecte nude interieur bij elkaar te shoppen zijn:

  • Sand
  • Beige
  • Taupe
  • Nude

Deel dit artikel

Laatste meubel trends, inspiratie & tips!