Trends & InspiratieWoonkamer inspiratie 26 april 2022

TV wegwerken of juist in het zicht?

Door A photo of Giga Meubel Giga Meubel  van Giga Meubel

Bijna iedereen heeft thuis wel een tv, soms wel meerdere. Maar waar zet je de tv? Zet je de tv in het zicht of werk je hem liever weg in een kast of in de muur? De tv’s van tegenwoordig zijn vrijwel allemaal plat. Dus een tv is zo weggewerkt. Het is maar net wat je mooier vind en waar je voorkeur naar uitgaat.

TV wegwerken op verschillende manieren 

Tegenwoordig zijn er genoeg opties om je tv weg te werken. Zo kan je je tv één maken met je interieur. Door het bijvoorbeeld weg te werken tussen een aantal schilderijen. De meest gekozen optie is denk ik wel het wegwerken in een kast. Je doet de deuren dicht en niemand die wat merkt. Je kan er ook voor kiezen om iets voor je tv te hangen als je er niet naar kijkt, bijvoorbeeld een oprolbare wereldkaart. Het is ook mogelijk om te kiezen voor schuifdeuren. Dit is een goede optie als je tv al in een bestaande kast hebt staan, maar deze nog geen deuren heeft. 

TV in het zicht laten 

Niet iedereen vindt het nodig om de tv weg te werken. Je kan hem natuurlijk ook gewoon in het zicht laten staan op een mooi dressoir of aan de wand. Tegenwoordig hebben veel tv’s ook ambilight, dan is het zonde om een tv in een kast te zetten omdat het licht dan niet opvalt. Sommige tv’s zijn zo groot dat het bijna niet mogelijk is om weg te werken. Maak het dan gewoon onderdeel van je interieur. 

TV meubel kopen bij Giga Meubel

Natuurlijk kun je voor een mooie TV meubel ook terecht bij Giga Meubel. Neem een kijkje op onze website en bekijk onder andere TV Meubels van Richmond Interiors en Eleonora.

Deel dit artikel

Laatste meubel trends, inspiratie & tips!