Trends & InspiratieWoonkamer inspiratie 10 februari 2022

Zo berg je je magazines mooi op

Door A photo of Giga Meubel Giga Meubel  van Giga Meubel

1.   Hang je tijdschriften aan de muur

Als je je tijdschriften aan de muur hangt ziet dat er niet alleen super leuk uit, maar vangen je tijdschriften ook nog minder stof. Hoe hang je je magazines aan de muur? Dat is gelukkig helemaal niet moeilijk. Gebruik een tijdschriftenrek als opbergmogelijkheid en als decoratie aan de muur.  Wissel de voorste tijdschriften af voor een variërende look. Zo kun je de tijdschriften bijvoorbeeld op kleur of per seizoen wisselen.

2.   Berg je tijdschriften op in een opbergmand

Een opbergmand biedt je veel mogelijkheden. Zo kun je er van alles in opruimen, plaids, speelgoed of dus tijdschriften. Opbergmanden komen in veel verschillende vormen en maten en met of zonder deksel. Zo kun je er voor kiezen om je tijdschriften rechtop in een open opbergmand te zetten, om ze zo toch subtiel tentoon te stellen. Of je kiest voor een gesloten opbergmand met deksel om het netjes te laten ogen. Ga voor een draadmand, een rotan mand of een metalen ton, dat is natuurlijk afhankelijk van jouw smaak en interieur.

3.   Een bijzettafel van magazines

Met een beetje creativiteit kun je alle kanten op. Stapel je magazines op naast de bank en creëer een extra plekje om je koffiekopje, afstandsbediening of telefoon neer te leggen. Kies een mooie tijdschriftcover om bovenop de stapel te leggen zodat jouw nieuwe ‘meubel’ ook leuk is om te zien. Vind je je nieuwe bijzettafel nog wat instabiel? Knoop een touw of riem om de stapel zodat hij mooi stevig blijft staan.

4.   Niet origineel maar wel praktisch: De tijdschriftencassette

Als je je tijdschriften het liefst helemaal niet in het zicht wil hebben is een tijdschriftencassette misschien wel de oplossing voor jou. Een tijdschriftencassette kun je vullen met magazines en vervolgens in de boekenkast zetten. Opgeruimd staat netjes!

5.   Een tafel met tijdschriftenhouder

Super leuk zijn tafels met een ingebouwde tijdschriftenhouder zoals koffietafel Kansas en bijzettafel Eileen. Een win-win situatie wat ons betreft, een hip meubelstuk en een plek om je magazines op te bergen in één. Dit wil je toch?

6.   Magazines opbergen in een tijdschriftenrek

Een tijdschriftenrek op de grond is ideaal. Zet hem bijvoorbeeld naast de bank of tafel zodat je op je favoriete leesplekje altijd gemakkelijk bij je tijdschriften kunt. Een tijdschriftenrek is niet alleen praktisch maar staat ook nog eens te gek. Er zijn verschillende soorten tijdschriftenrekken, van draadmanden tot robuuste modellen met metaal en leer.

Als je écht te veel tijdschriften hebt

Heb je écht veel te veel tijdschriften? Zoek de mooiste tijdschriften uit en knutsel van de tijdschriften die je niet wilt houden een moodboard. Een moodboard is een collectie tijdschriftenknipsels om ideeën en inspiratie te verzamelen. Je kunt een moodboard maken over je interieur, kleding, de toekomst of iets anders. Zo doe je toch nog iets leuks met je oude tijdschriften.

Heb je na het lezen van deze blog nog vragen? Stel ze gerust. Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.

Deel dit artikel

Laatste meubel trends, inspiratie & tips!