HK Living Doris Plaid Blauw 130x150cm

79,95
In bestelling (verwacht: 17-07-2021)
We hebben een passie voor design, mode, prints, vintage en vakmanschap en werken graag met geestverwanten. Het was liefde op het eerste gezicht met Doris vintage! Daarom was een co-creatie tussen twee Nederlandse vintage-loving merken de enige optie. Mogen wij dan ook met trots presenteren: Doris voor HK Living!

Het werk van Doris heeft ons eerder geïnspireerd om onze iconische HK Living lobbybank een vintage touch-up te geven, met een Doris vintage bloemenprint. Ook onze kussencollectie kan wel een frisse lentelook gebruiken. Samen met Doris vintage ontwierpen we een mix van (vintage geïnspireerde) dubbelzijdig bedrukte kussens, gemaakt van luxe stoffen zijde, wol en satijn. De luxe bies is de ultieme finishing touch voor deze nieuwe Doris for HK Living luxe kussens.

Kim Wijte is de vintage schatzoeker achter Doris vintage. Haar gevonden schatten zijn: bloemen-, boudoir- en très chic-patronen. Voornamelijk te vinden in kleding, maar in onze samenwerking besloten we een stap verder te gaan. Samen creëerden we iets bloemigs, iets chics, met een boudoir finishing touch; een collectie die bij onze beide stijlen past: Doris for HK Living !

Merk: HKliving
SCU: TTS1038
EAN: 8718921042239
Kleur: Blauw
Materiaal: 10% wol, 20% polyester, 70% acryl
Lengte: 130cm
Breedte: 150cm
Artikelnummer TTS1038
Kleur Blauw
Materiaal Polyester
Merk HKliving

Schrijf je eigen review

Je plaatst een review over: HK Living Doris Plaid Blauw 130x150cm Hoe waardeer je dit product?:
Bestelling
Kwaliteit
Productprijs