Groene industriële stoelen

Resultaten 7 producten

per pagina

Resultaten 7 producten

per pagina

Industriële stoelen groen

Industriële groene stoelen zijn echte statements stukken in een industrieel interieur. Perfect te combineren met donkere kleuren en verschillende houtsoorten. Met de groene kleur waan je in de natuur en met de industriële onderstellen creëer je zo een mooie combinatie. De verschillende industriële stoelen groen zijn gemaakt van verschillende stoffen en hebben diverse designs, zo is er altijd een groene industriële stoel die aansluit bij jouw wensen!

De kleurcombinaties met industrieel en groen

Groene industriële stoelen zijn in verschillende kleuren groen verkrijgbaar bij Giga Meubel. Zo heb je de donkere kleur groen met vaak een donker onderstel. Maar ook de lichte kleur groen kan perfect worden toegepast in het industrieel interieur. De kleur groen is perfect te combineren met de donkere tinten van het industrieel, denk hierbij aan zwart, grijs, bruin. Daarnaast zijn de industriële eetkamerstoelen groen ook te combineren met bijvoorbeeld donkerblauw en taupe. Zo creëer je een speelse combinatie van verschillende kleuren die toch passend zijn binnen de industriële woonstijl. Is de kleur groen toch niet helemaal jouw ding? Wij hebben een ruim assortiment met industriële stoelen in andere kleuren.

Industriële stoelen groen bestellen bij Giga Meubel

Een industriële stoel in de kleur groen gevonden die jouw interieur hart sneller laat kloppen? Bestel deze gemakkelijk online via onze webshop en profiteer van onze gratis verzending bij besteding vanaf 100,-. Wil je de groene stoelen liever met eigen ogen bekijken? Kom langs in onze showroom in Soest en laat je inspireren. Onze interieurspecialisten staan voor je klaar om je te helpen. Nog vragen? Neem contact met ons op via info@gigameubel.nl.

Kies je filter