Zwarte boekenkasten

Resultaten Producten 25-48 van 79

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 25-48 van 79

Pagina
per pagina

Zwarte boekenkasten

Om de juiste boekenkast te vinden moet je ontdekken welke stijl jou aanspreekt en wat er past in jouw interieur. Ga je voor een robuuste en stoere boekenkast? Kies dan voor een industriële boekenkast of robuuste boekenkast. Kijk dan bij onze ruime collectie aan Scandinavische boekenkasten. Bij Giga Meubel vind je zwarte boekenkasten in verschillende soorten en formaten, zoals boekenkasten met lades, boekenkasten met deuren en open boekenkasten. Bekijk ons ruime assortiment en kies de boekenkast naar jouw wens!

Een open boekenkast als decoratie

Een boekenkast is tegenwoordig voor veel meer dan alleen voor boeken opbergen. In een open boekenkast kun je leuke accessoires plaatsen zoals tijdschriften, planten en servies om jouw interieur uniek te maken. Je kunt de zwarte boekenkast helemaal stylen aangepast aan jouw interesses, om het eigen te maken. Een open kast geeft een luchtig gevoel aan de woonkamer, daarnaast kun je een open kast gebruiken als roomdivider. Een boekenkast met deuren is het perfecte meubelstuk als je je spullen netjes wilt opruimen en je gaat voor een opgeruimd interieur. Met een zwarte boekenkast kun je echt een statement maken. Wist je dat zwarte accenten in je interieur een woontrend van de laatste tijd is? Laat je inspireren bij Giga Meubel!

Een zwarte boekenkast in je woonkamer

Je kunt er voor kiezen om een zwarte boekenkast tegen de wand te plaatsen, dit is vooral aan te raden bij een dichte boekenkast met deurtjes. Bij een open boekenkast kun je er ook voor kiezen om deze tegen de muur te plaatsen, of juist in de ruimte, bijvoorbeeld als roomdivider. Een roomdivider is ideaal als je een grote ruimte wilt opdelen, hierdoor kun je een kleine ruimte creëren, dit zorgt voor een knus effect. Als je een open kast tegen de muur plaatst, geeft het een gaaf effect als dit een muur met een lichte kleur is, dit zorgt voor een mooi contrast. Een open kast staat bijvoorbeeld supergaaf in een loft interieur. Hoe je de zwarte kasten ook stylet, het is een echte eyecatcher in de woonkamer. 

Bezoek onze showroom of bestel jouw zwarte kast online

Vaak wil je als klant de zwarte kasten met eigen ogen zien en dat is natuurlijk geen probleem! Bezoek onze showroom om onze boekenkasten in verschillende stijlen te zien en om inspiratie op te doen. Daar zijn de interieurspecialisten tot jouw beschikking om je te helpen. Bestel je liever de zwarte kasten of onze andere producten online? Profiteer dan van onze laagste prijsgarantie en geen verzendkosten bij een bestelling vanaf 100,-. Heb je nog vragen over een boekenkast? Neem contact met ons op of bel naar één van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.

Groot assortiment boekenkasten op voorraad

Giga Meubel heeft een grote voorraad waardoor veel meubels die direct leverbaar zijn. Diverse stijlen zoals retro, industrieel en bohemian staan in onze showroom. Daarnaast heeft Giga Meubel andere meubels die voor comfort en uitstraling zorgen. Met een winkeloppervlakte van 1200 m2 in Soest heb je genoeg keuze om jouw woning volledig naar wens in te richten en inspiratie op te doen!

Kies je filter