Dutchbone kasten

Resultaten 12 producten

per pagina

Resultaten 12 producten

per pagina

Dutchbone kasten

 De kasten van Dutchbone zijn robuust, industrieel en retro. Het merk laat zich inspireren door alle landen op de wereld. De ontwerpsters ontdekten tijdens het reizen steeds weer nieuwe materialen en designs. De kasten van Dutchbone passen in elk soort woonstijl. Of je nu in een appartement, rijtjeshuis, boerderij of woonboot woont, de kasten van Dutchbone passen overal bij. Naast kasten heeft Dutchbone nog veel meer meubels en accessoires

Verschillende soorten kasten

Op zoek naar een mooie kast? Dan ben je bij Giga Meubel aan het juiste adres. Dutchbone biedt een groot assortiment kasten aan. De collectie kasten van Dutchbone bestaat onder andere uit dressoirs en tv-meubels. Bekijk het gehele assortiment kasten en vind je ideale kast.

De eyecatcher van je interieur; de kast

De kasten van Dutchbone zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en stijlen. Ga voor een stoere robuuste houten opbergkast of kies juist industriële metalen wandkast. Door het brede assortiment aan kasten is er altijd wel een kast die past in jouw interieur.

Bestel Dutchbone kasten bij Giga Meubel

Heb jij je ideale kast gevonden? Bestel hem dan gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van onze laagste prijsgarantie en snelle levering. Bij een bestelling boven de 100,- word je bestelling helemaal gratig bezorgd. Nog vragen over het product? Neem dan contact met ons op via de mail of je kunt ons bellen op het telefoonnummer 035 - 897 60 32. Wij helpen je graag verder.

Kies je filter