Eleonora tv-meubels

Resultaten 11 producten

per pagina

Resultaten 11 producten

per pagina

Eleonora tv-meubels

Eleonora maakt tv-meubels die ingespeeld zijn op de trends die nu spelen. Het merk heeft een brede collectie komt regelmatig met nieuwe producten op de markt. De producten van Eleonora zijn veelal industrieel, Scandinavisch of hebben een vintage look. Van kasten tot eettafels, fauteuil tot banken, er zit altijd iets bij wat past in jouw interieur. De tv-meubels van Eleonora zijn van goede kwaliteit. Comfort staat hoog in het vaandel bij Eleonora en dat is te zien in de tv-meubels. Ben je benieuwd of de tv-meubels van Eleonora iets voor jou zijn? Bekijk de collectie en kies het tv-meubel uit die het best past bij jouw interieur!

Een tv-meubel is onmisbaar in de woonkamer 

In ieder huishouden is een televisie te vinden. Of je nou je lievelings programma, Netflix of een film kijkt, een mooi tv-meubel is een must. De televisie kan gemakkelijk op of in het tv-meubel en de bedrading kan netjes worden opgeborgen in het meubel. Wil je nog wat extra opbergruimte in jouw tv-meubel? Kies dan voor een variant met deurtjes. Zo kan je spullen, die je liever niet in het zicht hebt liggen, netjes opruimen. De tv-meubels van Eleonora zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen. Retro is weer terug van weggeweest en daar heeft Eleonora op ingespeeld. Deze prachtige tv-meubels staan ontzettend mooi bij een retro interieur. Het is ook leuk om met verschillende stijlen te spelen. Durf leuke combinaties te maken met het tv-meubel. Daarnaast kan je toffe accessoires plaatsen op het tv-meubel om hem af te maken.

Een mooi houten tv-meubel van Eleonora

Eleonora werkt veel met hout. Dit is ook terug te zien in collectie tv-meubelen. De tv-meubelen van Eleonora hebben een stoer uiterlijk en daarom zal deze echt een eyecatcher zijn in het interieur. Je kan kiezen voor een model waarbij veel gebruik is gemaakt van metaal, maar ook voor een die volledig van hout is gemaakt. Eleonora heeft veel verschillende modellen in het assortiment. Er is altijd een model dat past in jouw interieur. De laatste tijd heeft Eleonora ook een aantal tv-meubels met metaal toegevoegd. Deze tv-meubels staan mooi in een industrieel intrieur. Heeft Eleonora geen tv-meubel waar jou oog op valt? Bekijk dan het assortiment met alle tv-meubels van verschillende merken. 

Tv-meubel van Eleonora bestellen bij Giga Meubel

Heb jij mooi tv-meubel van Eleonora gevonden? Bestel deze dan snel online bij gigameubel.nl. Profiteer van de laagste prijsgarantie en gratis verzending bij een bestelling vanaf 100,-. Heb je nog vragen over een tv-meubel? Neem dan contact met ons op via de chat of bel een van onze collega’s op telefoonnummer 035- 897 60 32. Wij helpen u graag. Wil je de meubels van Eleonora graag met je eigen ogen bekijken? Kom dan langs bij ons in de showroom, wij helpen jou graag met het vinden van jouw ideale tv-meubel!

Kies je filter