Label51 hanglampen

Resultaten 14 producten

per pagina

Resultaten 14 producten

per pagina

Label51 hanglampen

Ben je op zoek naar een nieuwe hanglamp? Zoek niet verder, Label51 heeft precies wat jij zoekt! Verlichting speelt een belangrijke rol in je interieur, het kan de sfeer echt maken. Een hanglamp voor boven de tafel, in de slaapkamer of in de zithoek, eigenlijk hebben we ze overal nodig. 

Het merk Label51

Label51 is een Nederlands bedrijf dat in 2012 is opgericht en heeft zich inmiddels ontplooid tot een geliefd merk met een ruim assortiment. De producten van Label51 zijn stoer, uniek en trendy. Label51 maakt veel gebruik van neutrale kleuren, zo zit er voor iedereen iets tussen. Met een eigenwijze kijk op de woontrends van nu is Label51 een geweldige toevoeging aan ons assortiment. 

Soorten hanglampen

Label51 is voornamelijk thuis in de stoere en industriële hanglampen. Ga voor een hanglamp met een prachtige katrol of een metalen korf voor een fabrieksuitstraling of kies voor een hanglamp van touw. De eigenzinnige, stoere en betaalbare hanglampen passen perfect bij het overige assortiment van Label51

Waarom een hanglamp

Waarom nou een hanglamp? Een hanglamp neemt weinig ruimte in, omdat ze aan het plafond zijn gemonteerd. Daarnaast valt de juiste hanglamp wel op, en met de exemplaren van Label51 geeft dat meteen een stijlvolle uitstraling aan je ruimte. Een praktische eyecatcher die in elke ruimte een plekje verdient! 

Label51 hanglampen bestellen bij Giga Meubel 

Zodra jij jouw perfecte hanglamp van Label51 hebt gevonden, bestel je deze gemakkelijk online in onze webshop. Bij €100,- of meer geniet je van gratis bezorgkosten. Wil je graag meer informatie over onze Label51 hanglampen of ben je benieuwd naar onze overige meubels en woonaccessoires? Neem dan een kijkje in onze showroom of neem contact op via info@gigameubel.nl.

Kies je filter