Madam Stoltz

Helaas, er zijn geen resultaten gevonden voor deze categorie.

Madam Stoltz 

Home sweet home, dat is het motto van Madam Stoltz eigenaresse Pernille Stoltz. Tussen de accessoires van Madam Stoltz voelt u zich al snel helemaal thuis. De industriële, eigentijdse accessoires van het merk zijn enorm veelzijdig en gemakkelijk te combineren. De collectie sluit feilloos aan op de trends van nu. Van Scandinavisch design tot industrieel en retro. Laat je nu inspireren door dit verfrissende merk. 

Scandinavisch design 

Het Scandinavische merk laat zich niet alleen inspireren door design uit eigen land, we zien in de huidige collectie invloeden van over de hele wereld terug. In het bijzonder invloeden vanuit India, de plek waar het merk is ontstaan. Naast de invloeden van het land op de collectie van Madam Stoltz, betekend het land nog veel meer voor eigenaress Pernille Stoltz. Zo ondersteund het merk al jaren een groot project voor kinderen en jong volwassenen in New Delhi. Op deze manier geeft het merk iets terug aan het land dat hen al zoveel heeft gegeven. Madam Stoltz haalt namelijk niet alleen haar inspiratie uit India, maar ook haar materialen. 

Madam Stoltz online bestellen bij Giga Meubel

Bent u benieuwd hoe wij de producten van Madam Stoltz combineren? Neem dan eens een kijkje op onze blog, daar geven wij veel tips en tricks! De producten van Madam Stoltz bestelt u gemakkelijk online in onze webshop. Geniet nu van onze snelle levertijd en scherpe prijzen. Bij besteding van 200 euro of meer, bezorgen wij uw bestelling helemaal gratis!