Madam Stoltz

Resultaten 4 producten

per pagina

Resultaten 4 producten

per pagina

Madam Stoltz

De accessoires van Madam Stoltz zijn stijlvol en karakteristiek. Het stoere bijzettafeltje is gemakkelijk met verschillende woonstijlen te combineren. Is je interieur modern, klassiek of een verzameling van meerdere stijlen door elkaar heen? Ook dan passen de accessoires prima bij het bestaande interieur. Kom langs in onze showroom in Soest en bekijk onze meubels van dichtbij. De koffie staat klaar!

Madam Stoltz lampen

De lampen van Madam Stoltz zijn uitgebracht in extravagante kleuren die perfect samengaan met het Scandinavische interieur. De lampen zijn gemaakt van diverse materialen wat zorgt voor diverse kleuren. Daarnaast zijn de robuuste kenmerken van het metaal terug te zien en is elk exemplaar uniek. De lampen zijn eenvoudig, maar toch zijn het pronkstukken door de kleuren, materialen en de fitting. Een kleur die veel terugkomt in het assortiment is goud. Goud is een trendkleur van nu en dat vertaalt Madam Stoltz naar hun lampen. De meeste Madam Stoltz lampen zijn hanglampen, maar we hebben ook een aantal tafellampen in het assortiment.

Vazen & bloempotten van Madam Stoltz

Wie houdt er nu niet van kleurige en fleurige vazen? Van de collectie van Madam Stoltz krijg je meteen een lach op je gezicht. Naast dat een bloemetje de kamer meteen opfleurt, zijn deze vazen al een echte blikvanger op zich! Het zijn dus hippe items die je ook ter decoratie in je huis kunt zetten. Bij Giga Meubel is er een ruim aanbod aan Madam Stoltz vazen zodat je jouw perfecte vaas snel kan vinden! Ben je daarnaast op zoek naar een pot voor jou planten? Dan zijn de bloempotten van Madam Stoltz een mooie aanwinst voor jouw bloemen en planten. De items van Madam Stoltz zijn stijlvol en karakteristiek. Dat is ook terug te zien in de bloempotten en vazen van Madam Stoltz.

Madam Stoltz online bestellen bij Giga Meubel

Enthousiast geworden over de items van Madam Stoltz? Je bestelt ze gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van gratis bezorgkosten bij een bestelling van 100,- of meer! Wil je graag meer informatie over onze Madam Stoltz items of ben je benieuwd naar onze overige producten? Neem dan een kijkje in onze showroom of neem contact met ons op via info@gigameubel.nl. 

Kies je filter