vtwonen

Resultaten Producten 25-43 van 43

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 25-43 van 43

Pagina
per pagina

vtwonen 

Tegenwoordig is vtwonen niet alleen bekend van hun tv-programma, maar ook door hun mooie diverse assortiment. Meubels en woonaccessoires met de echte vtwonen stijl; basic met een twist. In de vtwonen collectie vind je basisstukken én eyecatchers voor binnen en buiten. Van het klassieke, witte servies tot de stoere, unieke meubels. Bij vtwonen kun je voor al deze items terecht. Met de producten kun je blijven combineren, dus mix & match erop los en creëer je favoriete eigen stijl! 

Vtwonen banken voor ieder interieur! 

De collectie banken van vtwonen is erg divers. Banken zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en maten. Zo is er altijd een bank die past in jouw interieur. De designs van de banken zijn er verschillende. Zo kan je kiezen voor een strak design of een design met veel structuur. Stijl jouw bank met een paar leuke kussens en een mooi plaid. Zo wordt jouw bank een gezellige plek in de woonkamer. 

Industriële look met een vtwonen kast 

De kasten van vtwonen hebben een industrieel design. De kasten zijn multifunctioneel. Zo kan je een stoere lockerkast als eyecatcher in de woonkamer zetten, maar je kan hem ook gebruiken als kledingkast. Op zoek naar een mooie vitrinekast? Dan zit je bij de kasten van vtwonen helemaal goed. Vtwonen heeft verschillende industriële kasten in het assortiment. 

Gezelligheid in huis met de accessoires van vtwonen

Vtwonen heeft vele mooie accessoires in het assortiment. Maak je huis compleet met de leuke accessoires. Kies bijvoorbeeld een leuke vaas of een gezellig plantenhanger. Daarnaast heeft vtwonen ook veel mooie wandrekken & wandplanken in het assortiment. Een gezellige toevoeging aan het interieur. 

Bestel vtwonen bij Giga Meubel

Heb jij een mooi item gevonden van vtwonen? Bestel deze dan snel online bij gigameubel.nl. Bij een bestelwaarde van 100,- wordt het items gratis verzonden. Geniet van scherpe prijzen en een snelle levertijd. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035- 879 60 32.  

Kies je filter