Gekleurde stoelen

Resultaten Producten 49-72 van 244

per pagina

Resultaten Producten 49-72 van 244

per pagina

Gekleurde stoelen

Een trend op het gebied van interieur: het combineren van gekleurde stoelen. Dit kan overal, bij de eettafel, bij de bartafel of combineer verschillende fauteuils. Het klinkt misschien als een gedurfde keuze, maar dit valt reuze mee. Het is voornamelijk belangrijk dat je kiest voor twee kleuren die bij elkaar passen. Gekleurde stoelen zijn eyecatchers in huis en kunnen jouw zithoek of eetkamer helemaal compleet maken. Het is belangrijk om te kiezen voor kleuren die passen in jouw interieurstijl. Wanneer je kiest voor een Scandinavisch interieur, is het minder mooi als je kiest voor een bordeaux rode stoel. Kies dan eerder voor een grijze of licht roze stoel.

Velvet gekleurde stoelen combineren

Je kunt natuurlijk alle soorten gekleurde stoelen in je interieur plaatsen, maar wat je vooral veel ziet in de interieurwereld is het combineren van velvet stoelen. De velvet gekleurde stoelen (serie Ivy) zorgen voor een zacht uiterlijk en zijn daarnaast eenvoudig te combineren. De stoelen zijn in meer dan 10 kleuren verkrijgbaar waardoor er altijd wel kleuren tussen zitten die jij mooi vindt. Kies bijvoorbeeld voor een combinatie donkerblauw met grijs, of donkergroen met zwart. Ook licht roze met donkerblauw is een toffe kleurcombinatie. De best verkochte items bij ons in de winkel zijn niet voor niets de velvet gekleurde stoelen.

Gekleurde stoelen online bestellen bij Giga Meubel

Heb je gekleurde stoelen gevonden die jouw hart hebben gestolen? Bestel deze dan eenvoudig bij ons in de webshop. Wanneer je voor meer dan 100 euro aan meubels besteld, ontvang je jouw bestelling gratis bij het gewenste afleveradres. We kunnen goed begrijpen dat je de gekleurde stoelen het liefst nog even met je eigen ogen kunt bekijken. Dit kan in Soest. Hier staan de interieurspecialisten voor jou klaar om je uitgebreid advies te geven over de verschillende kleurcombinaties met jouw interieur.

Kies je filter