Houten kuipstoelen

Resultaten 4 producten

per pagina

Resultaten 4 producten

per pagina

Houten kuipstoelen

Een houten kuipstoel heeft charme en karakter. Een kuipstoel is ideaal voor iedereen die niet wilt kiezen tussen comfort en stijl. Omdat de zitting van een kuipstoel gevormd is als een kuip zit deze super comfortabel. Zet houten kuipstoelen aan de eettafel en je krijgt gegarandeerd complimentjes. Om de houten kuipstoel die bij jou(w interieur) past te kunnen vinden moet je kijken naar welke zitting en welke stoelpoten jouw voorkeur hebben. Neem een kijkje in ons assortiment houten stoelen of kijk bij al onze stoelen voor het volledige aanbod. 

Houten kuipstoelen in je interieur

Hout is een super populair materiaal om te gebruiken in je interieur. Bij Giga Meubel hebben we producten van verschillende soorten hout, zoals mangohout en eikenhout. Daarnaast hebben we houten kuipstoelen in een naturel kleur of geverfde houten kuipstoelen. Een geverfde houten kuipstoel is ide  aal als je graag een bepaald kleurenpalet wilt aanhouden in je interieur. Een houten stoel in een naturel kleur past eigenlijk in elk interieur vanwege de neutrale, warme uitstraling. Helemaal fan van hout in je interieur? Kijk ook eens bij onze houten tafels.

Houten kuipstoelen online bestellen bij Giga Meubel

Wanneer je een houten kuipstoel naar wens hebt gevonden, bestel je deze gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van gratis bezorgkosten bij een bestelling van 100,- of meer. Wil je graag meer informatie over onze houten kuipstoelen of ben je benieuwd naar onze overige meubels? Neem dan een kijkje in onze showroom of neem contact met ons op via info@gigameubel.nl

Kies je filter