Teddy stoelen

Resultaten Producten 49-61 van 62

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 49-61 van 62

Pagina
per pagina

Teddy stoelen

Ben je op zoek naar nieuwe stoelen, kies dan voor de stof teddy! Teddy stoelen stralen luxe uit en geven jouw interieur een chique en eigentijdse look. De stoelen van teddy stof zien er niet alleen mooi uit, maar zitten ook enorm lekker en zijn ook nog eens zacht. Kortom, de perfecte stoel voor in jouw woning! Giga Meubel heeft een ruim aanbod aan teddy stoelen. De stoelen zijn er in alle soorten, maten en kleuren. Bekijk ons aanbod en vind de teddy stoel die bij jouw past!

De perfecte teddy stoel vinden

Giga meubel heeft veel verschillende teddy stoelen, zo kun je de stoel vinden die bij jouw persoonlijke smaak past. Teddy stoelen worden steeds populairder en zijn een echte aanwinst voor jouw woning! Eén van de populairste teddy stoelen uit ons assortiment is stoel Jamie. Stoel Jamie is een heerlijke stoel om lang te tafelen met vrienden of familie. De stoel geeft jouw interieur een chique en eigentijdse look en de stoere metalen poten matchen verrassend goed met de teddy bekleding! Stoel Jamie is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, zo kan je de verschillende kleuren mixen en matchen. De stoel is een musthave in jouw interieur en mag zeker niet ontbreken in je woning!

De trend teddy

Naast velvet is teddy ook een grote trend op dit moment. Een stoel van teddy heeft een warme, comfy, hippe en eigentijdse uitstraling. Je bepaald zelf hoe ver je wil mee gaan in de teddy woontrend, maar het is duidelijk dat teddy niet mag ontbreken in jouw interieur! Je ziet de stof steeds meer terug komen in de meubelcollecties en zo heeft ook Giga Meubel een groot aanbod aan teddy artikelen. Of je nu kiest voor een teddy fauteuil, barkruk, eetkamerstoel of een poef, het zal hoe dan ook een ware eyecatcher zijn in jouw woning!

Teddy stoelen online bestellen bij Giga Meubel

Heb je de perfecte teddy stoel gevonden? Bestel deze dan gemakkelijk online via onze webshop. Profiteer van onze laagste prijsgarantie en gratis verzending bij een bestelling van 100,-. Vaak wil je als klant onze stoelen met eigen ogen zien en dat is natuurlijk geen probleem! Bezoek onze showroom om onze teddy stoelen in verschillende stijlen te zien. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Kies je filter