Trends & InspiratieTuin inspiratie 19 april 2023

Klaar voor de zomer met Hartman tuinmeubelen

Door A photo of Giga Meubel Giga Meubel  van Giga Meubel

Nu de zomer er weer aankomt is het heerlijk om in de tuin of op het balkon te zitten! En waarmee kan dat nou beter dan met de nieuwe tuinmeubels van Hartman? Comfort, design en kwaliteit. Daar draait het bij Hartman om. De tuinmeubelen passen in elke tuin en maken de zonnige zomerdagen voor iedereen een stuk leuker! Benieuwd welke meubels voor jou geschikt zijn? Wij hebben wat tips en ideeën voor je op een rijtje gezet.

Lekker buiten tafelen 

Hoe heerlijk is het om met het hele gezin in de tuin te ontbijten? Of om lekker in je eentje te lunchen in de warme middagzon? Hartman heeft tuintafels voor elk moment. Kies voor een grote 6-persoons tafel om met het hele gezin te kunnen genieten. Liever een kleiner formaat? Dan is een ronde Sophie tuintafel wat voor jou.

De tuintafels en tuinstoelen zijn ook leuk met elkaar te combineren. Ga voor een stoere, natuurlijke look met tuintafel Esmee en Patricia tuinstoelen. Of kies een Stephanie tuintafel met de Delphine tuinstoelen en creëer een bohemian stijl zoals op deze foto. 

Ontspannen in de tuin

Wil je lekker ontspannen in de tuin of op het balkon? Hartman heeft ook diverse loungesets om heerlijk in weg te zakken. De sets hebben comfortabele kussens die luxe uitstralen en sfeer geven aan de zithoek. De loungesets zijn er voor elke stijl. Ga je voor een stoere en moderne touch of kies je voor de lichtgekleurde loungeset Vilette die past bij de rustgevende Japandi stijl?

Op maat voor jou

Zit de perfecte maat voor jouw loungeset er niet bij? Stel dan een set samen geheel naar eigen wensen. Dit kan met de set Ibiza. Op zoek naar een tweezits- of driezitsbank, een hoekbank of losse lounge stoelen? In de Ibiza serie vind je tuinbanken van alle soorten en maten. Zo kan je zelf de perfecte zithoek samenstellen. Geen ruimte voor een grote zithoek in de tuin? De Ibiza serie heeft ook een kleine set voor op het balkon. Zo kan iedereen genieten van een mooie zomer.

Een vrolijke touch

Om de tuinstoelen van Hartman nog comfortabeler te maken, hebben wij ook zitkussens in ons assortiment. Met deze zachte kussens is het nog fijner om lang in de tuin te zitten. Je tuinset ziet er ook gelijk vrolijker uit met de zachte kussens.

We raden je ook aan om een parasol toe te voegen aan je zithoek. De diverse parasols van Hartman beschermen je tegen het felle zonlicht. Naast dat ze functioneel zijn, geven de parasols ook sfeer aan de tuinset. Neem een gekleurde parasol voor een vrolijke touch of ga voor een zwarte zweefparasol om je zithoek stijlvoller te maken.

Hartman bij Giga Meubel

Nieuwsgierig geworden naar alle tuinmeubels? Ontdek het nieuwe Hartman assortiment bij ons in de webshop! Naast de toffe tuinmeubelen van Hartman hebben wij ook leuke tuinmeubels van ons eigen merk. Die zijn zeker de moeite waard om ook even te bekijken via onze website. Wil je graag persoonlijk advies over het inrichten van je tuin? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom in Soest. Graag tot snel!

Deel dit artikel

Laatste meubel trends, inspiratie & tips!