Houten industriële boekenkasten

Houten industriële boekenkasten

Ben je op zoek naar een gave houten industriële boekenkast? Dan ben je bij Giga Meubel aan het goede adres. Het natuurlijke materiaal hout zorgt voor een landelijk karakter, dit geeft jouw interieur de extra touch die het nodig heeft. Of je nou op zoek bent naar een houten industriële vitrinekast of naar een houten industriële ladekast, in ons assortiment vind je voor elke ruimte een passende kast. 

Stijl jouw houten industriële boekenkast

Het inrichten van jouw kast kan geheel naar eigen smaak. Door verschillende accessoires te gebruiken, maak je van jouw meubelstuk een uniek exemplaar. Zet bijvoorbeeld een gave vaas of plant in jouw kast om het geheel leuk aan te kleden. Een houten boekenkast is niet alleen stoer het biedt ook veel opbergruimte. Genoeg plek dus om al jouw leesvoer in op te bergen!

Geen fan van hout of houd je niet van de industriële stijl? Bekijk dan onze andere kasten

Houten industriële boekenkast bestellen bij Giga Meubel

Heb je de perfecte houten industriële boekenkast gevonden? Bestel deze gemakkelijk online op gigameubel.nl. Profiteer nu van onze gratis verzending bij een bestelling vanaf 50,-. Wil je de items liever eerst nog even met eigen ogen bekijken? Geen probleem! Bezoek één van onze showrooms om onze kasten in verschillende stijlen te zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot jouw beschikking om je te helpen. Met een winkeloppervlakte van 1200 m2 in Soest en 1500m2 in Wommelgem heb je genoeg keuze om jouw woning volledig naar wens in te richten en inspiratie op te doen. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.