Industriële lockerkasten

Resultaten 11 producten

per pagina

Resultaten 11 producten

per pagina

Industriële lockerkast

Een industriële lockerkast als opbergmeubel 

Is een industriële lockerkast het opbergmeubel waar je naar op zoek bent? Bij Giga Meubel ben je aan het juiste adres voor betaalbare industriële lockerkasten! In onze collectie hebben wij verschillende lockerkasten die te gebruiken zijn voor diverse doelen, zoals een industrieel lockerkastje als nachtkastje en een industriële lockerkast als dressoir. Bij ons vind je een divers assortiment aan industriële lockerkasten om een eigentijdse sfeer te geven aan jouw interieur! Bekijk ons hele assortiment en vind de lockerkast die past bij jouw woonstijl.

Een industriële lockerkast online kopen

Een industriële lockerkast is een fijn meubelstuk om kleding, boeken of kleine spullen in op te bergen. Deze kast heeft de uitstraling van een kluisje omdat hij van hetzelfde materiaal gemaakt is en ook ventilatiegaatjes heeft. Een lockerkast kan gebruikt worden als kledingopberger en ook als dressoir of nachtkastje. We hebben lockerkasten in diverse formaten in onze collectie. Ben je op zoek naar een ander meubel om spullen in op te bergen? Dan zou een industriële vitrinekast of een industriële ladekast ook goed bij jou passen! Bekijk onze collectie en vind de industriële kast die past bij jouw interieur.

Bestel jouw industriële lockerkast bij Giga Meubel

Ben jij weg van de industriële woonstijl en ben je op zoek naar een industriële kledingkast, zoals een industriële lockerkast, een industrieel kledingrek of kapstok? Bij ons ben je op de juiste plek voor kledingopbergers met een industrieel uiterlijk! In onze webwinkel en in onze showroom hebben wij een groot aanbod aan industriële meubels. Wist je dat industriële meubels gaan goed samen met moderne en vintage meubels? Wees creatief en durf diverse woonstijlen met elkaar te combineren, want zo wordt jouw interieur écht uniek!

Industriële meubels ruim op voorraad

Bij Giga Meubel vind je een uitgebreid assortiment aan industriële meubels en accessoires van woondecoratie tot aan keukenaccessoires. Bij ons vind je betaalbare industriële en moderne meubels voor ieder huishouden! Bezoek onze showroom en bekijk en probeer onze wooncollectie zelf. Heb je vragen over onze producten? Neem gerust contact op met één van onze collega’s via 035 - 879 60 32. Onze collega’s in de showroom en aan de telefoon kunnen je helpen met het kiezen van jouw nieuwe meubels!

Kies je filter