Nieuws 7 mei 2020

Meubels gespreid betalen? Dat kan bij Giga Meubel!

Door A photo of Giga Meubel Giga Meubel  van Giga Meubel

Meubels op afbetaling? Dat kan!

Je kent het wel: je wil een mooie tafel of bank kopen maar het valt net buiten je budget. Of je wilt een mooi meubel kopen op het moment dat het even niet uitkomt. Vaak ga je dan voor het mindere alternatief. Dankzij de betaalmethode in3 hoeft dat niet meer. Je kan genieten van je meubels, zonder dat dit een aanslag is op je bankrekening. Met in3 kun je eenvoudig meubels gespreid betalen zonder rente en zonder bkr registratie. Bkr is het Bureau Krediet Registratie. Hier worden alle leningen genoteerd die je bent aangegaan. Met in3 is dit dus niet het geval en zal je, wanneer je je meubels hebt afbetaald, de lening niet meer terug zien!

Hoe werkt ‘meubels betalen in termijnen’?

Je betaalt met in3 je meubels in drie termijnen binnen 60 dagen. De eerste stap die je moet treffen, is het selecteren van in3 bij de betaalmethodes. Er wordt dan een supersnelle controle uitgevoerd over jouw gegevens. Daarna kan je meteen je eerste betaling uitvoeren en dat is zo gepiept. Na deze eerste betaling moet je binnen 30 dagen het tweede deel afbetalen. Binnen 60 dagen doe jij je derde afbetaling. Wanneer dit netjes betaald wordt, is het meubel helemaal van jou!

Annuleringen & retouren wanneer je gespreid betaalt

Wanneer je je meubels retour hebt gestuurd, wachten wij totdat jouw meubels weer terug zijn bij ons in het distributiecentrum. Wij sturen dan een bevestiging van creditering naar in3 en zij storten dan het geld terug. Wanneer je een deel van je bestelling terugstuurt, betaal je alleen voor de producten die je houdt, inclusief eventuele verzendkosten. Zodra je retour is verwerkt ontvang je hiervan per e-mail een bevestiging. In3 brengt het bedrag altijd in mindering op de 3e termijnbetaling zodat je alleen betaalt voor de meubels die je hebt gehouden. Als je meer hebt betaald dan de meubels die je hebt gehouden, dan stort in3 het teveel betaalde bedrag terug op het rekeningnummer dat bij ons bekend is.

Achteraf betalen van meubels, ook mogelijk!

Eerst zien, dan geloven; iets wat je vaak hoort. Bij Giga Meubel hebben we de optie om achteraf te betalen.'Achteraf Betalen' maakt uitgestelde betaling mogelijk voor jou als klant. Zo kan je eerst zien en dan betalen. Wanneer je niet tevreden bent met je meubel, stuur je deze terug en heb je er verder geen omkijken meer naar.

Meubels achteraf betalen met Klarna

Met ‘Betaal later’ van Klarna betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt. Klarna heeft een applicatie die te vinden is in de Appstore en Play store. Je vult daar je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 30 dagen. Ook kan je op de website van Klarna betalen door in te loggen. Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die je van Klarna ontvangt.

Retouren bij ‘achteraf betalen’

Je hebt de keuze om binnen 30 dagen te betalen nadat je meubels zijn verzonden. Omdat je binnen 30 dagen na aankoop moet betalen, is de retourtermijn ook 14 dagen. Wanneer je de hele bestelling terugstuurt, geef je aan bij Klarna dat je de bestelling retour hebt gestuurd. Doe dit via de applicatie of via de website. Zodra wij de retourzending hebben ontvangen, sturen we dit door naar Klarna en wordt de rekening afgesloten. Je ontvangt een bevestiging via e-mail. Als je een deel van je bestelling retourneert, zullen wij het totaalbedrag aanpassen. Zodra het totaalbedrag is aangepast, krijg je daarvan een bevestiging per e-mail. Vanaf dat moment is de bijgewerkte rekening terug te vinden in de Klarna App of via de website van Klarna.

Meer weten over de betaalmogelijkheden van Giga Meubel? Bekijk dan onze pagina! Of neem contact met ons op; bel ons op 035-8796032 of mail naar info@gigameubel.nl.

Deel dit artikel

Laatste meubel trends, inspiratie & tips!